Wie ben ik

Mijn naam is Sereen van der Lusdonk.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicuurster, met meer dan 10 jaar ervaring.

Van jongs af aan wilde ik al schoonheidsspecialiste worden. Mijn keuze om na de middelbare school de schoonheidsspecialiste opleiding te volgen was dan ook een makkelijke keuze. Tijdens mijn opleiding ondervond ik de specialisme van pedicure geven. Ik vind dit fantastisch om te doen. Je ziet direct resultaat en het is heel dankbaar werk.

Mensen hechten steeds meer waarde aan de verzorging van hun voeten.

Je voeten dragen jou.

Sommige mensen vinden het nemen van een pedicure een stuk ontspanning en verwenning. En voor sommige mensen is het nemen van een pedicure een noodzaak om van pijn af te komen of te voorkomen. Een pedicure kan voor elke leeftijd en voor iedereen die een pedicure wilt nemen. Een pedicurebehandeling is geschikt voor vrouwen en voor mannen.

Mijn doel is de klant een stukje belevenis meegeven. De focus ligt alleen op het pedicure en/of manicure geven waardoor er tijd is voor het sociale aspect en of totale ontspanning.

Door middel van professionele apparatuur zorg ik er voor om grotere voetproblemen te voorkomen en een mooi resultaat te behalen van een behandeling.

Tot ziens in de salon!

Liefs,
Sereen